All4Pets

“Internetwinkel voor al uw dierenbenodigdheden”

Wij bieden een grootste diversiteit aan producten en zijn u snel en goed van dienst. Artikelen kunnen worden verzonden. Tevens verzenden wij uw bestelling – binnen heel Europa – en bezorgen wij gratis bestellingen vanaf € 30,- in onze eigen regio schiedam, vlaardingen, maasluis en maasland. Pakketten indien op voorraad, indien betaald, worden binnen 24 uur verstuurd. Wij verkopen aan particulieren, dierenspeciaalzaken, catteries, fokkers en kwekers en bieden een groot assortiment (ruim 20.000 artikelen, zoveel mogelijk met foto en omschrijving).

U kunt de producten eenvoudig online bekijken en bestellen. Op de informatiepagina’s kunt u alles lezen over bezorgen en verzenden, onze algemene voorwaarden, etc. Heeft u een vraag of komt u er niet helemaal uit, neem dan contact op met één van onze medewerkers. Dit kan telefonisch
+31(0)6-24409905  van 09.00 tot 21.00 uur of door een e-mail info@all4pets.nl te zenden.

Bezoek ons geregeld!

All4Pets heeft altijd veel aanbiedingen en nieuwe producten. Het merendeel van de producten is uit voorraad leverbaar. Indien een artikel niet voorradig is kunt u het wel bestellen. Door geregelde levering zijn producten meestal niet lang uitverkocht. All4Pets doet er alles aan om de levertijden zo kort mogelijk te houden; door eigen voorraad, partijaankopen en diverse leveranciers/ inkoop-kanalen leveren wij vrijwel het gehele assortiment dagelijks tot binnen 1 week uit. All4Pets.nl biedt een groot en compleet assortiment voor al uw dierenbenodigdheden en toebehoren voor goede prijzen en met een uitstekende kwaliteit.