Winkel

VARI-KENNEL REISMAND IATA

390.99 per stuk

Totaal: 11400 GR | Per stuk: 102X68X76 CM

Artikelnummer: 0029695215643 Categorieën: , ,

Beschrijving

Deze product bestelling gaat met stappen van: 1

Vari-Kennel Reismand IATA 99x66x76 cm
Deze Vari-Kennel Reismand IATA van 99x66x76 cm is een robuuste reiskennel om jouw hond of kat mee op reis te nemen, goedgekeurd voor het vliegtuig. 
Ga jij emigreren, op vakantie of een lange reis maken, en gaat jouw huisdier met je mee? Met de trein, de auto of zelfs het vliegtuig? Dan is deze Vari-Kennel reismand de oplossing. Deze reiskennel voldoet aan alle normen van de IATA (International Air Transport Association) en is dus goedgekeurd om mee te gaan in het vliegtuig. Jouw dier blijft veilig tijdens de reis door het stevige, extra robuuste plastic dat speciaal gemaakt is om schokken te doorstaan. Bovendien bestaat dit plastic voor 25% uit gerecycled materiaal, en dus is deze transportbox ook vriendelijk voor het milieu. De montage met schroeven zorgt er bovendien voor dat de reismand stevig in elkaar blijft.
Voor jouw dier is het prettig reizen door de grote deur aan de voorzijde van de kennel. Deze is met een veiligheidssluiting af te sluiten en zorgt voor zicht op de omgeving. In combinatie met de raamwerken aan de zijkanten zorgt dit bovendien voor voldoende circulatie.  

– Stevige reismand gemaakt van robuust, duurzaam plastic
– Montage met schroeven
– Voldoet aan de IATA-norm, dus geschikt voor in het vliegtuig

Afmetingen: 99x66x76 cm

Extra informatie

Gewicht 11400 g