Winkel

HURTTA ULTIMATE WARMER GRIJS/BIRCH GROEN
januari 4, 2019
HAPPY PUPPY HONDENMAND KROKODIL BED
januari 4, 2019

ROYAL CANIN DOG HYPOALLERGENIC

82.95 78.80 per stuk

14 KG

SKU: 3182550711340 Categorieën: , ,
Beschrijving

Deze product bestelling gaat met stappen van: 1
Dus 1x in de winkelmand is: 1×1 ROYAL CANIN DOG HYPOALLERGENIC

Royal Canin hondenvoer voor honden met voedselintoleranties. Vanaf één jaar.

Allergieën treden op als het immuunsysteem van het dier op een, op zich onschuldige, uit het milieu komende stof, reageert. De maag-darmfunctie en de huid zijn twee uiterst gevoelige organen van onze huisdieren, die aan de meest uiteenlopende invloeden zijn blootgesteld. Uw hond kan in de loop van zijn leven een voedselallergie of een voedselintolerantie ontwikkelen

De dieren tonen dan ziektesymptomen, zoals sterke jeuk of diarree, als gevolg van een reactie op specifieke bestanddelen van de voeding. Daarbij zijn potentieel allergene bestanddelen, bijv. plantaardige of dierlijke proteïnen te noemen. De hoeveelheid van het verantwoordelijke bestanddeel is niet essentieel; zijn pure aanwezigheid, zelfs in kleine hoeveelheden, is voldoende om de allergische reactie op te roepen. Maar slechts bij een klein deel van alle honden zijn daadwerkelijk allergische reacties, dus met participatie van het immuunsysteem, terug te voeren op voedsel. Men spreekt in dit zeer weinig voorkomende geval van voedselallergie. In tegenstelling tot een klinisch aantoonbare voedselallergie zijn zulke reacties vaak op een “voedselintolerantie” en niet op een “echte” allergie terug te voeren.
 
Voor zover op advies van uw dierenarts.

Indicatie:
.eliminatiedieet
.voedselintolerantie
.ontstekende darmziekte (IBD)
.chronisch idiopathische colitis
.voedselallergie met dermatologische en/of gastrointestinale symptomen
.exocrine Pancreasinsufficientie (EPI)
.dysbacterie
 
Contraindicatie:
.acute Pancreatitis
.hyperlipidemie

Specifieke producteigenschappen :
.gehydrolyseerde proteine: sojaproteinehydrolysaat bestaat uit peptiden met laag moleculairgewicht. Het is daarom uiterst goed verteerbaar en slechts matig allergeen.
.huidbarrière: de zeer hoge percentages biotine, niacine en pantotheenzuur in combinatie met een zink-linolzuur-mix helpen het vochtverlies via de huid te reduceren en hun bacterie-effect te versterken.
.EPA/DHA: eicosapenteenzuur (EPA) en docosahexeenzuur (DHA) zijn lange keten vetzuren van het type Omega-3. Deze kunnen helpen ontstekingsreacties van de huid te moduleren.
.hoge verteerbaarheidszekerheid: de combinatie van gefermenteerde vezels (bietendroogsnijdsel, FOS) met zeolieten bevordert een evenwichtige darmflora en ondersteunt bovendien de gezondheid van de darmslijmhuid. Dit voer bevat geen lactose en is glutenvrij.
 
Behandelingsduur:
Bij verdenking op voedselallergie of -intolerantie dient de voeding van de hond te worden omgesteld en wel direct en zonder overgangsperiode. De dietistische behandeling dient dan levenslang te worden voortgezet.
 
Nadere informatie:
HYPOALLERGENIC wordt aanbevolen in gevallen van chronische dermatosen met allergische oorzaak.
 
Samenstelling:
rijst, soja (gehydrolyseerd), dierlijk vet, mineraalstoffen, gevogeltelever (gehydrolyseerd), bietendroogsnijdsel, sojaolie, fructo-oligosaccharide, visolie, komkommerkruidolie, afrikaantjesbloesemmeel (bron voor luteine).
Toegevoegde stoffen (per kg) :
vitamine A: 24800 IE, vitamine D3: 800 IE, E1 (ijzer): 40 mg, E2 (jodium): 3 mg, E4 (koper): 11 mg, E5 (mangaan): 53 mg, E6 (zink): 202 mg – conserveringsstoffen – antioxidanten.

Compleet voeder voor honden.